Новини

Оновлення військової техніки

ImageЗа сприяння голови районної ради Анатолія Боярчука колективом ПАТ «Конотопагротехсервіс» було відремонтовано військову техніку БРДМ-2 та передано оновлену машину військовослужбовцям, які несуть службу в АТО.

Ремонт техніки проведено на високому рівні, до роботи було залучено кращих майстрів агротехсервісу, в результаті плідної праці яких, техніку було повністю налагоджено.

Під час візиту на підприємство голова районної ради особисто оглянув відновлений бронетранспортер, поспілкувався з його техніками та військовослужбовцями.

При передачі бронеавтомобіля Анатолій Боярчук побажав нашим військовим скорої перемоги та зазначив, що громада Конотопщини не залишиться осторонь від питання повернення миру на Україну, всіляко підтримуючи українську армію.

Сільгоспідприємствами району була надана допомога військовослужбовцям продуктами харчування, які бронетранспортером будуть доставлені нашим військовим.

Наприкінці зустрічі голова районної ради подякував всім працівникам «Агротехсервісу» за виконану роботу та побажав підприємству і надалі тримати високу планку обслуговування.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту