Новини

„Мобільний соціальний офіс” в селах Мельня та Чорноплатове

Image28 серпня 2014 року керівники Конотопського району провели виїзний прийом громадян у форматі “мобільного соціального офісу” в селах Мельня та Чорноплатове, з метою підвищення рівня поінформованості та надання соціальної підтримки населенню безпосередньо за місцем проживання.

         
           В роботі “мобільного офісу” взяли участь фахівці управління соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації, Пенсійного фонду України в місті Конотоп та Конотопському районі, служби у справах дітей Конотопської районної державної адміністрації.

         Під час виїзду надані консультації та роз’яснення громадянам щодо пенсійного забезпечення, призначення субсидій на житлово-комунальні послуги, державної соціальної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям та інших видів допомог.

Представники районної виконавчої влади також відвідали сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку в службі у справах дітей, здійснено їх соціальне інспектування, в рамках якого обговорено питання щодо шляхів подолання сім'ями складних життєвих обставин, належного виховання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання, ведення здорового способу життя, тощо.  

Очільники району відзначили, що робота з відповідною вразливою категорією населення направлена на систематичне соціальне інспектування та надання послуг інформаційного, соціально-педагогічного, соціально-медичного та соціально-економічного спрямування, що допоможе сім’ям якнайшвидше вийти зі скрутного становища.

Image

Image

Перейти до вмісту