Новини

Проведено 43 сесію Конотопської районної ради

Image27 серпня 2014 року згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбулась 43 сесія Конотопської районної ради  6 скликання, яку провів голова районної ради Анатолій Боярчук.

У засіданні взяли участь голова Конотопської райдержадміністрації – депутат обласної ради Віктор Тимошенко, депутати Конотопської районної ради, керівники служб, відділів та управлінь райдержадміністрації, селищні та сільські голови, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації.

Розпочалася сесія з хвилини мовчання за загиблими в зоні АТО.

На розгляд до порядку денного винесено 21 питання, які були підтримані в ході проведення попередніх засідань постійних комісій та президії ради.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати заслухали звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку та про виконання районного бюджету Конотопського району за І півріччя 2014.

Обговорили низку фінансових питань про прийняття міжбюджетних трансфертів у 2014 році для реконструкції діючої системи опалення з метою їх переходу на альтернативні види палива та встановлення модульних котелень на твердому паливі у навчальні заклади та лікарські амбулаторії району.

Далі народні обранці розглянули питання про затвердження присяжних Конотопського міськрайонного суду Сумської області, про внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку району, до бюджету, а також до інших районних програм.

По завершенню сесії був заслуханий звіт Віктора Суятінова –  керівника штабу з надання допомоги мобілізованим до лав Української армії, який виступив з питань постачання матеріальної допомоги військовослужбовцям з Конотопського району, доповів щодо стану відправлених вантажів та кількості зібраних коштів громадою Конотопщини.

Сесія районної ради пройшла конструктивно, в атмосфері взаєморозуміння та поваги. З усіх розглянутих питань депутати прийняли позитивні рішення.

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту