43 сесія 6 скликання (27.08.2014)

Про затвердження звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку

 

Image 

 

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ

СОРОК ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 

27.08.2014 

 

 

Про затвердження звіту про виконання

програми економічного і соціального   

розвитку Конотопського району

за І півріччя 2014 року

 

            Керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши та обговоривши звіт начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Конотопської районної державної адміністрації Олійник Н.Г. про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за І півріччя 2014 року, 

районна рада вирішила:

1. Звіт начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Конотопської районної державної адміністрації Олійник Н.Г. про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за І півріччя 2014 року затвердити.

2. Рекомендувати Конотопській районній державній адміністрації,  селищному та сільським головам  проаналізувати стан розвитку галузей економіки і соціальної сфери за І півріччя 2014 року, вивчити причини, що стримують розвиток позитивних тенденцій, та вжити невідкладних заходів щодо забезпечення сталого розвитку всіх галузей економіки району.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Голова районної ради                                                         А.В. Боярчук

 

 

 

 

 

 

 

Н.Г.Олійник 2 33 06

Надіслано: до протоколу – 3, РДА – 1, постійній комісії районної ради  з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі РДА – 1.

 

 

Перейти до вмісту