Новини

Спортивні зустрічі у таборі «Зірка»

Image31 липня 2014 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської  районної державної адміністрації Віктор Тимошенко відвідали табір «Зірка», який знаходиться у селі Новомутин, де відбулись спортивні зустрічі між збірними жіночої та чоловічої команд райдержадміністрації, відпочивальників, і керівників сільськогосподарських підприємств.

Керівники району привітали учасників змагань та всіх присутніх з початком спортивної програми, і побажали гравцям сил, наснаги та гарного настрою.

Подібні змагання вже стали традиційними і переросли у дружні зустрічі, тож за мету ставиться не досягнення перемоги, а передача досвіду гри і невимушеності спілкування. Наскільки подобається дітям у таборі відпочинку, можна було зрозуміти із їхньої дружної відповіді: «ТАК», гучних оплесків та згоди залишитись на третю оздоровчу зміну.

«Будьте й надалі такими дружними по життю, так само впевнено йдіть до життєвих перемог, як ви це робите у спорті», – побажали дітям керівники району та подарували на згадку про зустріч волейбольний м’яч.

      Під час спілкування, діти звернулись з проханням облаштувати у новому відпочивальному сезоні спортивний майданчик і обіцяли обов’язково приїхати на відпочинок до табору наступного літа.

                   Image

                   Image

                   Image

                   Image

                   Image

Перейти до вмісту