Новини

Відбулась нарада з керівниками органів місцевого самоврядування та сільськогосподарських підприємств

Image21 липня 2014 року під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Тимошенко, за участі  заступника голови районної ради Валентини Малігон, відбулась нарада з керівниками органів місцевого самоврядування та сільськогосподарських підприємств нашого району.

Керівник штабу по наданню допомоги та взаємодії зі Збройними Силами України Віктор Суятінов подякував за надану раніше допомогу військовим Збройних Сил продуктами харчування та одягу. Звертаючись до селищного і сільських голів він зазначив, що керівники органів місцевого самоврядування мають у найближчий час провести організаційну роботу по пошуку осіб, які виявили бажання при необхідності вирушити до лав Збройних Сил та виконувати завдання по охороні об’єктів державного військового значення що забезпечують життєдіяльність мешканців району.

На нараді зазначено, що відповідно до Указу Президента України про мобілізацію військовозобов’язаних з нашого району були призвані до лав Збройних Сил України і несуть службу на Південному Сході держави, виконуючи свій конституційний обов’язок із захисту суверенітету і цілісності Батьківщини. Керівництво Збройних Сил вживає всіх можливих заходів щодо забезпечення військовослужбовців усім необхідним. Але є нагальна потреба в додатковій допомозі предметами особистої гігієни, шкарпеток, нижнього одягу, бутильованої води, продуктами харчування, тощо. Тож сільським головам необхідно звернутися до всіх небайдужих мешканців району з проханням відгукнутися та допомогти в закупівлі для наших земляків предметів першої необхідності – вони в найкоротший термін адресно будуть доставлені до місця їх дислокації (довідки можна отримати за телефоном 2-35-79).

Керівники сільських господарств не залишилися байдужими і пообіцяли також надати допомогу військовим.

На Конотопщину зі східних областей прибуло 11 сімей (34 особи), і їм надано приміщення для проживання, дітей за потреби влаштовано в дитсадки, а дорослих- на роботу. Одна жінка вже народила дитину.

Рекомендовано селищному і сільськім головам, медичним працівникам, працівникам інших установ і закладів звернутися до мешканців, всіляко сприяти і допомагати біженцям, які були змушені через військові дії терористів покинути своє житло, і надати їм надійний притулок і захист.

Image

Image

Перейти до вмісту