Новини

Нарада з питань підготовки бюджетних установ до опалювального сезону

Image21 липня 2014 року під головуванням голови районної державної адміністрації Віктора Тимошенко, за участі заступника голови районної ради Валентини Малігон, сільських голів, керівників відділів і управлінь райдержадміністрації, директорів навчальних закладів, відбулась нарада щодо підготовки бюджетних установ до роботи в осінньо-зимовий період.

У зимовий період, зважаючи на сьогоднішню ситуацію, в непростих умовах роботи можуть опинитися установи бюджетної сфери. З метою організації їх безперебійної роботи головою райдержадміністрації Віктором Тимошенком видано розпорядження про створення кризового енергетичного штабу з питань забезпечення стабільного проходження в районі опалювального сезону 2014-2015 років.

Розглянуто питання переведення бюджетних установ з природного газу на альтернативне паливо за умови виникнення такої необхідності.

„Це наша перша така зустріч, ми маємо зрозуміти, що в будь-який час постачання природного газу для опалення установ бюджетної сфери може бути обмеженим, і необхідно терміново розробити заходи з переведення їх на альтернативні види палива”, – зазначив Віктор Тимошенко.

В ході обговорення вирішено розпочати роботи по переоснащенню установ та їх перехід на інший вид палива. Рішення прийняті спільно з представниками підрядних організацій. Оглянуто визначені об’єкти, визначено об’єм робіт та їх вартість.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту