Новини

Відбулось засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image2 липня 2014 року під головуванням голови райдержадміністрації Віктора Тимошенко, за участі  голови районної ради Анатолія Боярчука, селищного та сільських голів, керівників підприємств, структурних підрозділів районної адміністрації, представників засобів масової інформації, відбулось засідання колегії Конотопської районної державної адміністрації.

На порядок денний засідання колегії винесені такі питання: про проведення комплексного медичного огляду працівників сільського господарства та населення району у 2014 році, про підсумки опалюваного сезону 2013-2014 років та завдання щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Заслухано звіт про обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району про роботу у 2013 році та І кварталі 2014 року.

         По всіх розглянутих питаннях колегією районної державної адміністрації  прийнято відповідні рішення та встановлені терміни їх виконання.

            Image

            Image

            Image

 

 

Перейти до вмісту