Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image23 травня 2014 року під головуванням голови райдержадміністрації Віктора Тимошенка за участі  голови районної ради Анатолія Боярчука,   селищного та сільських голів, керівникив  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представникив засобів масової інформації, відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації. 

На засіданні колегії було заслухано інформацію завідувача сектору контролю апарату райдержадміністрації Бабич Марії про стан виконання завдань, визначених розпорядженням та дорученнями голови Конотопської районної державної адміністрації у виконкомі Хижківської сільської ради.

Наступним, заслухали звіт про роботу Конотопського міськрайонного центру зайнятості населення у 2013 році та І кварталі 2014 року, з якого звітувала заступник директора Алла Пилипенко.

Також, про хід виконання Програми правової освіти населення Конотопського району на 2011 – 2015 роки, інформувала присутніх начальник Конотопського міськрайонного управління юстиції Тетяна Гуржій.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Віктор Тимошенко, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту