Новини

Відбулась 40 сесія Конотопської районної ради

Image25 квітня 2014 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 40 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В роботі сесії взяли участь Конотопський міжрайонний прокурор, радник юстиції Денис Когер, начальник Конотопського МВ УСБУ у Сумській області Юрій Саварінський, заступник начальника Конотопського міськвідділу (з обслуговування м.Конотопа та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Віктор Калантаєнко, начальник Конотопської ОДПІ ГУ Міндоходів у Сумській області Олена Дерев'янко, голова райдержадміністрації Віктор Тимошенко та заступники голови, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

         Також на сесії були присутні голова Конотопської народної ради Володимир Пархоменко, представники народної ради Олег Рябченко та Олег Жуков, сотник самооборони м.Конотоп Геннадій Буренко та представник самооборони Павло Приймаченко.

До порядку денного 40 сесії було включено для розгляду 15 питань.

Перед початком пленарного засідання голова районної ради Анатолій Боярчук разом з присутніми вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Розпочавши сесію голова районної ради Анатолій Боярчук повідомив, що  наказом начальника головного управління МВС України в Сумській області від 23 квітня 2014 року на посаду начальника Конотопського МВ УМВС в Сумській області призначений Валерій Яременко.

Наступним, голова районної ради Анатолій Боярчук, повідомив про створення в Конотопській районній раді депутатської групи  „Конотопщина” в кількості 41 депутат.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати першими заслухали  інформацію Конотопського  міжрайонного прокурора Когера Д.В.  та заступника  начальника Конотопського МВ УМВС України в  Сумській області Калантаєнка В.П. про стан боротьби зі злочинністю, стан  громадської  безпеки та охорони  громадського порядку на території Конотопського району. Заслухавши та обговоривши інформацію, районна рада прийняла рішення, в якому інформацію взяла до відома.

Наступними депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 1 квартал 2014 року (інформувала начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Надія Олійник) та про виконання районного бюджету за 1 квартал 2014 року (інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Катерина Лісунова), внесли зміни і доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік, та до районного бюджету на 2014 рік.

З-поміж іншого на сесії  прийняті рішення з питань що стосуються освітянської галузі, земельні питання та питання зняття з контролю рішень районної ради.

Всі питання, що виносились на розгляд сорокової сесії районної ради шостого скликання, були попередньо розглянуті на  засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Після розгляду питань порядку денного, до громади звернувся сотник самооборони м.Конотоп Геннадій Буренко, з інформацією щодо створення загонів самооборони в районі, і разом з правоохоронними органами обговорили порядок створення цих загонів.

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту