Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image19 березня 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яка проходила під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового.

На колегії заслухали доповідь виконуючого обов’язки начальника управління агропромислового розвитку Конотопської райдержадміністрації Валентини Угнівенко з питань: „Про роботу управління агропромислового розвитку Конотопської районної державної адміністрації по підготовці сільськогосподарських підприємств до проведення весняно-польових робіт”; „Про стан виконання нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки, безпеки дорожнього руху в агропромисловому комплексі Конотопського району”.

З інформацією про виконання делегованих повноважень, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконкомом Салтиківської сільської ради виступили начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату Конотопської райдержадміністрації Надія Власенко і Салтиківський сільський голова Михайло Шешеня.

Також заслухали звіт начальника Конотопського міжрайонного управління водного господарства Віктора Омельченка про роботу у 2013 році.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

Image

 Image

Перейти до вмісту