Категория-39 сесія (26.02.2014)

Про суспільно-політичну ситуацію

                     Image                 

            КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА                     

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ДЕВ'ЯТА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.02.2014

 Про суспільно-політичну

ситуацію

 

Депутати Конотопської районної ради стурбовані ситуацією, що склалася наразі в Україні, яка призвела до загострення протистояння та загибелі понад сотні людей. Маємо запевнити мешканців Конотопського району, що консолідованими зусиллями збережемо мир та спокій на нашій території, а всі права та свободи громадян, гарантовані державою, будуть дотримані. З метою забезпечення принципів народовладдя, законності та гласності, усунення негативних наслідків конфронтації та протистояння в суспільстві, врегулювання політичної кризи, керуючись статтею 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

          районна рада вирішила:       

1.Висловити підтримку рішень Верховної Ради України щодо повернення до Конституції в редакції 2004 року та призначення дострокових виборів Президента України 25 травня 2014 року.

2.Постійній комісії районної ради мандатній, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності розглянути та внести на чергову сесію районної ради інформацію керівників органів внутрішніх справ м.Конотоп та Конотопського району про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку.

3.Рекомендувати селищній та сільським радам району заслухати дільничних інспекторів з питань стану боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку.

 

Голова районної ради                                               А.В.Боярчук

 

Малігон 6 98 64

Надіслати: до протоколу – 2, постійній комісії мандатній з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, законних прав і інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності – 1; обласній раді – 1.

Перейти до вмісту