Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради

Image21 лютого 2014 року в адмінбудинку Конотопській райдержадміністрації відбулися засідання  постійних комісій та президія Конотопської районної ради, на яких попередньо розглядалися питання, які вносились на розгляд 39 сесії районної ради шостого скликання.

Зокрема, комісія мандатна з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності заслухала інформацію по звіту голови Конотопської районної державної адміністрації О.П.Лугового про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2013 рік.

На постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регулярної політики депутати розглянули питання про затвердження звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку району та звіту про виконання районного бюджету за 2013 рік, а також розглянули пропозиції райдержадміністрації щодо змін та доповнень до  програми економічного і соціального розвитку району і до районного бюджету на 2014 рік.

             Члени комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту розглянули питання освітянської та медичної сфери.

             Зокрема про викладення районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки» в новій редакції, про районну Програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2014 рік, про районну програму «Зміцнення матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» та інші.

 Про викладення програм в новій редакції: розроблення та оновлення містобудівної документації населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки;  освітлення населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки розглянула постійна комісія з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв'язку.

 Депутати плідно попрацювали й усі питання вирішили позитивно.

             В цей же день, на засіданні президії районної ради погоджено 15 питань, що вносяться на розгляд 39 сесії районної ради шостого скликання.

Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту