Новини

Керівники Конотопського району провели нараду з селищним, сільськими головами

Image15 січня 2014 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели нараду з селищним і сільськими головами. Присутніми у залі також були представники установ та профільних підприємств, яких стосувалися питання, що обговорювались.

 Начальник Конотопського міськрайонного відділу державної міграційної служби України Олег Рибалка проінформував учасників наради з питання реєстрації місця проживання чи перебування фізичних осіб в Україні.

Далі, на нараді обговорювалася інформація про квартирний облік, надавались роз’яснення щодо реєстрації та виплат компенсацій з вкладів Ощадбанку колишнього СРСР населенню нашого району.

Селищному, сільським головам було акцентовано звернути увагу на утримання в належному технічному стані пандусів біля об'єктів соціально-культурного призначення, адміністративних приміщень, привести їх у відповідність до державних будівельних норм, у разі потреби здійснити ремонт.

Серед інших,  обговорено питання узгодження з Конотопським РЕМ графіків виконання робіт по вуличному освітленню населених пунктів у 2014 році. Були обговорені розцінки на штучне осіменіння сільськогосподарських тварин, завезення скрапленого балонного газу населенню.

Жваве обговорення сільських голів викликало питання визначення власників для всіх безгосподарних гідротехнічних споруд на водних об’єктах району, які під час реорганізації колгоспів і розпаювання майна нікому не були передані на баланс, та вирішення питання передачі таких гідроспоруд на баланс сільських рад або іншого органу.

В ході проведення наради обговорені актуальні питання земельних відносин та особливості реєстрації земельних ділянок, стан використання земель та виконання договірних зобов’язань, інші актуальні питання, обговорено шляхи їх вирішення.

 Image

 Image

Перейти до вмісту