Новини

Відбулась 37 сесія Конотопської районної ради 6 скликання (2 пленарне засідання)

Image26 грудня 2013 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 37 сесію Конотопської районної ради  6 скликання 2 пленарне засідання.

В її роботі взяли участь начальник Конотопського МВ УСБУ у Сумській області Юрій Саварінський, Конотопський міжрайонний прокурор, радник юстиції Денис Когер, начальник Конотопського міськвідділу (з обслуговування м.Конотопа та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Сергій Курочка, заступники голови райдержадміністрації,  керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На початку сесії начальник Конотопського міськвідділу (з обслуговування м.Конотопа та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Сергій Курочка вручив медалі за плідну співпрацю і взаємодію з правоохоронними органами голові районної ради Анатолію Боярчуку і голові райдержадміністрації Олександру Луговому.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного депутати проголосували за внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2012 «Про районний бюджет на 2013 рік». Розглянули депутатський запит та вирішили направити його до правоохоронних органів для розгляду. Прийняли рішення з інших питань порядку денного.

По закінченню пленарного засідання районної ради по добрій традиції всіх присутніх в залі з наступаючим Новим Роком привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

Очільники району побажали громаді Конотопщини міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру і взаєморозуміння, достатку, щастя і добра, та щоб всі найзаповітніші мрії втілились у наступаючому новому році.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на  засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики та погоджено на засіданні президії районної ради.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту