Новини

За сприяння народного депутата України Андрія Деркача газифіковано села Козацьке і В’язове

Image21 грудня 2013 року на території Конотопського району водночас відбулися дві урочисті події – пуск газу в селах В'язове і Козацьке. Привітали жителів сіл з цією подією народний депутат України Андрій Деркач, помічник народного депутата, депутат Сумської обласної ради Олег Бояринцев, заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Сергій Слизький, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий і голова правління ПАТ «Сумигаз» Костянтин Тацький.

Робота з будівництва підвідного газопроводу високого тиску 2-ї категорії від с. В’язове до с.Козацьке, розподільчих вуличних мереж в цих населених  пунктах була успішно завершена завдяки об'єднанню зусиль народного депутата України Андрія Деркача, районної влади і сільської громади. Будівельні роботи проводило ТОВ «Газсантехмонтаж» (директор Тетяна Гурова). Це приклад того, як влада працює заради майбутнього та поліпшення життя сільських жителів. 

Напередодні Нового року газ в домівках для сільських мешканців став найбільшим подарунком. Громади сіл В'язове і Козацьке висловили слова вдячності  народному депутату України Андрію Деркачу та очільникам району за фінансову і організаційну підтримку у будівництві об’єктів.  У ході урочистого відкриття  вдячні мешканці почесним гостям вручили запашні короваї.

Виступаючи перед присутніми Андрій Леонідович констатував: „Ми виконуємо те, що обіцяли на виборах – ось наш звіт перед людьми, це реальний внесок у реалізацію стратегії «Нова Сумщина-2015». Ми й надалі робитимемо усе від нас залежне, аби життя людей на Конотопщині ставало більш заможним і комфортним.  Добра вам, злагоди, затишку та благополуччя!”

У своєму виступі перед людьми голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук зазначив, що запалення «голубого вогника» – це подія, яка розпочала новий відлік часу в історії розвитку населених пунктів. А значить, села житимуть й розвиватимуться: удвічі менше стане хатньої роботи у жінок, у селах лишатиметься молодь, народжуватимуться діти і людям старшого віку буде легше справлятися із домашніми клопотами. Отже, сільське життя стане більш комфортним та заможним.

Одним з пріоритетних напрямків влади на сьогоднішній день є розвиток місцевої інфраструктури – будівництво магістральних та розподільчих газопроводів, сільських водопроводів, реконструкція мереж вуличного освітлення тощо.

Image

Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту