Новини

Презентація книги «Осяйний вінок Кобзареві»

Image17 грудня 2013 року у великому залі райдержадміністрації відбулася презентація книги відомого письменника Конотопщини Івана Корнющенка «Осяйний вінок Кобзареві». Це ювілейне видання видано за підтримки голови Конотопської районної ради Анатолій Боярчука та голови Конотопської райдержадміністрації Олександра Лугового. Книга присвячена 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.

Іван Пилипович Корнющенко – український письменник, художник,  член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, лауреат премії ім.О.Лазаревського. Іван Пилипович – всебічно обдарована особистість: журналіст за професією і літературний дослідник за покликанням, разом з цим літературознавець, фольклорист, палкий природолюб, фотограф, письменник-прозаїк.

             Місцевого письменника привітали голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, представники Національної спілки письменників України, засобів масової інформації та небайдужі до творчості Івана Корнющенка.

             У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив: «Районна рада і районна державна адміністрація не могли стояти осторонь цієї важливої події і сьогодні ми зібрались, щоб подякувати Вам, Іване Пилиповичу, за те що Ви є, за те, що Ви славите Сумщину і наш рідний Конотопський край і хочемо побажати Вам міцного здоров’я, довголіття, творчої наснаги та подальших успіхів у будь-яких починаннях».

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту