Новини

Очільники району привітали працівників прокуратури на передодні професійного свята

Image29 листопада 2013 року на передодні Дня працівників прокуратури,  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук разом з головою Конотопської районної державної адміністрації Олександром Луговим привітали з професійним святом працівників Конотопської міжрайонної прокуратури.

З 22 березня 2013 року  прокуратуру очолює Конотопський міжрайонний прокурор, радник юстиції Денис Когер.  

– На сьогодні колектив Конотопської міжрайонної прокуратури складається з двох заступників, дев’яти старших прокурорів, трьох прокурорів та шести стажистів на посадах прокурорів. Попри вимоги, визначені законодавством, я ціную у своїх підлеглих чесність, порядність і відповідальність і не приймаю формального ставлення до службових обов'язків, адже часто від нашого правильного рішення залежить доля людини, – резюмував Денис Валерійович.

– Органи прокуратури завжди стоять на захисті конституційних прав громадян України, здійснюють нагляд за дотриманням законів. І від вашого фахового рівня, знань часто залежить доля багатьох людей. Адже саме вам  довірено стояти на  варті інтересів держави, боротися з  порушеннями закону і  порядку. І ми розраховуємо  на Вашу відповідальність, справедливість, професійність та принциповість – зазначив у своєму вітальному слові  голова районної ради Анатолій Боярчук.

Очільники району побажали працівникам прокуратури міцного здоров'я, щастя і благополуччя, стійкості, наполегливості, успіхів та  нових здобутків на правовій ниві та вручили грамоти районної ради та районної державної адміністрації і квіти кращим працівникам.

 Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту