Новини

Керівники Конотопського району провели нараду з селищним, сільськими головами

Image27 листопада 2013 року в малому залі адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели нараду з селищним та сільськими головами району, за участю представників управлінь та відділів районної державної адміністрації, районних установ та організацій.

Учасники наради розглянули ряд важливих питань, що стосуються спільної діяльності органів державної влади і місцевого самоврядування та установ і організацій щодо соціально-економічного розвитку Конотопського району.

Зокрема були обговорені питання виконання доручень керівництва держави в частині виконання та наповнення місцевих бюджетів, ефективного використання бюджетних коштів та земель сільськогосподарського призначення, сплати платежів до бюджетів, виплати заробітної плати, покращення адміністрування податків і зборів.

– Кожен з нас, виконуючи свої функціональні обов`язки, повинен забезпечити виконання усіх завдань, покладених державою. Підвищення рівня добробуту кожного громадянина через впровадження високих соціальних стандартів життя є одним із стратегічних завдань органів місцевого самоврядування і державних органів виконавчої влади – з такими словами звернувся голова районної ради Анатолій Боярчук до учасників наради.

Також на нараді обговорювалося питання посилення роботи органів місцевого самоврядування з населенням, а саме: проведенням зустрічей та  звітів сільських, селищного голів та депутатів районної ради, селищних і сільських депутатів перед громадою.

Окрім цього, присутні провели аналіз виконання соціальних угод за 2013 рік та обговорили питання щодо їх переукладення у 2014 році з сільськогосподарськими підприємствами; підбили підсумки проведеної роботи щодо  освітлення вулиць в сільській місцевості; проаналізували питання передплати районної та обласних газет тощо.

Підводячи підсумки керівники району наголосили на виконанні основних завдань, які стоять перед територіальними громадами, спільно, обговоривши їх в ході дискусій, намітили реальні шляхи їх вирішення.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту