Новини

Прийом громадян на території Кузьківської сільської ради

Image25 листопада 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук разом з головою  Конотопської районної державної адміністрації Олександром Луговим провели виїзні прийоми громадян на території Кузьківської сільської ради Конотопського району. Разом з керівництвом на прийомі  була присутня заступник начальника управління Держземагенства у Конотопському районі Тамара Заболотня.

Зустріч жителів села Кузьки з очільниками району проходила в сільському будинку культури. Під час зустрічі громадяни підняли питання щодо прискорення виготовлення державних актів на землю працівникам соціальної сфери, обговорили здійснення виплати орендної плати після померлих громадян, а також щодо здійснення виїзної торгівлі на території населених пунктів сільської ради.

В селі Новоселівка громадяни обговорили з районним керівництвом питання  вуличного освітлення в населеному пункті, завезення хлібо-булочних виробів  підприємцями у визначені дні, зручні для населення, випасання худоби та птиці на землях громадського призначення та інші.

Представниками влади надано відповіді та роз’яснення  на поставлені питання громадян, відповідно до чинного законодавства. Окремі, взято на контроль для забезпечення їх виконання.

У цілому ж очільники району постійно зустрічаються з людьми в селах Конотопського району,  живуть їхніми турботами та успішно вирішують проблемні питання.

Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту