Новини

На колегії підведено підсумки діяльності органів і установ виконання покарань Сумської області

Image23 жовтня 2013 року в Конотопському виправному центрі управління ДПтС України в Сумській області (№ 130) відбулась колегія на якій були підведені підсумки службової діяльності органів і установ виконання покарань Сумської області за 9 місяців 2013 року.Провів засідання колегії начальник управління обласного управління ДПтС України в Сумській області полковник внутрішньої служби Анатолій Носаль.

Участь у засіданні колегії взяли голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий, Прокурор Сумської області Руслан Білокінь, Конотопський міжрайонний прокурор  Денис Когер,  а також керівники установ виконання покарань області.

При підведенні підсумків були проаналізовані показники службової діяльності всіх установ області за кожним напрямком  роботи із засудженими. Окремо розглянуті досягнення в покращенні умов тримання засуджених та осіб, узятих під варту, посиленні правороз’яснювальної та виховної роботи з ними, а також і окремі недопрацювання в даних напрямках роботи.

Підводячи підсумки засідання колегії, начальником управління Анатолієм Носаль було надано принципову оцінку кожному керівнику служби установ області та окреслено коло завдань та пріоритетних напрямків діяльності на 4 квартал цього року.

 Image

Перейти до вмісту