Новини

Керівництво Конотопського району провели нараду з селищним, сільськими головами

Image23 жовтня 2013 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели нараду з селищним та сільськими головами району. Присутніми у залі також були представники проектних організацій, яких стосувалися питання, що обговорювались.

Владою району проводиться робота за декількома напрямами – це забезпечення мешканців сільських населених пунктів якісною питною водою та вирішення питання водовідведення, реконструкція мереж вуличного освітлення для забезпечення достатнього рівня освітлення населених пунктів в нічний час,  утримання в належному стані вулиць та доріг, які перебувають у комунальної власності.

Особлива увага приділяється в першу чергу найвіддаленішим населеним пунктам, щоб їх мешканці не відчували незручностей, пов’язаних з розташуванням свого села – таким як Хижки (де в минулому році збудована мережа централізованого водопостачання для забезпечення жителів села якісною питною водою, виконано реконструкцію мереж вуличного освітлення), Духанівка (також проведена реконструкція мереж вуличного освітлення), Пекарі – в цьому селі сьогодні будується  водопровідна мережа.

Також одним з напрямків покращення рівня життя мешканців Конотопського району є будівництво та реконструкція мереж водовідведення, над яким зараз  розпочинається робота.

Були обговорені проектні пропозиції щодо проведення будівництва та реконструкції таких мереж, орієнтовна вартість робіт та відношення громадськості до даного питання. Роботи планується розпочинати вже в наступному році.

Image

 Image

Перейти до вмісту