Новини

Якісну воду в домівки отримали в Шевченковому

ImageНа виконання завдань Президента України щодо забезпечення якісних і комфортних умов життя незалежно від місця проживання  в селі Шевченкове на цому тижні введено в дію водогін довжиною 5,2 км вартістю 540 тисяч гривень. Роботи виконало ПП «Серго» за рахунок всіх джерел фінансування, в т.ч. коштів населення. Водою забезпечено 46 осель.

Також цього тижня керівники району ознайомились з ходом виконання робіт щодо будівництва водогону в с.Сарнавщина довжиною 6,3 км, який дасть змогу жителям 63 осель користуватися питною водою.

Для сільських мешканців вода з водогону – значне покращення умов життя, особливо враховуючи те, скільки їм доводиться щодня працювати і як мало залишається вільного часу. Вода у домівках – це той комфорт, якого так не вистачає у селі. На Конотопщині стає все більше населених пунктів, де відкриваються нові водогони з якісною водою, що відповідає усім санітарним нормам і вимогам, бо влада району, виконуючи доручення Глави держави, робить все, щоб люди у селах жили в сучасних комфортних умовах, відчували до себе увагу й турботу, не мали соціально-побутових негараздів.

 

Image

 Image 

Перейти до вмісту