Новини

Новини Конотопщини

Image16 жовтня 2013 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації за участі заступника голови Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Валентини Коваленко, голови районної державної адміністрації Олександра Лугового і голови районної ради Анатолія Боярчука проведено робочу нараду з селищним та сільськими головами.

Валентина Миколаївна детально зупинилась та надала роз’яснення з  питань щодо надання дозволів на підключення газу та електроенергії, надання адміністративних послуг та лікарських послуг, зупинилась на питаннях земельних відносин.

Також, в ході роботи наради очільники району акцентували увагу керівників органів місцевого самоврядування на виконанні завдань та доручень Президента України Віктора Януковича щодо забезпечення якісних умов життя незалежно від місця проживання, насамперед вирішення питань роботи системи опалення в Чорноплатівському будинку культури, відновленні роботи вуличного освітлення, забезпечення дітей сиріт  житлом. Також звернули увагу на виконанні чинного законодавства щодо розгляду звернень громадян. Зазначивши, що максимальне вирішення питань, з якими звернулися люди це один з головних критеріїв результативності роботи органів місцевого самоврядування і виконавчої влади.

 Image

 Image

Перейти до вмісту