Новини

Із засідання колегії Сумської обласної державної адміністрації

Image3 жовтня 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий взяли участь у засіданні колегії Сумської обласної державної адміністрації.

На колегії були розглянуті питання: про стан підготовки галузей економіки до роботи восінньо-зимовий період 2013-2014 років; про хід виконання обласної комплексної програми "Молодь Сумщини" на 2011-2015 роки; про роль бібліотечних закладів області в задоволенні інформаційних потреб населення; про стан роботи із зверненями громадян в органах державної виконавчої влади та органах місцевого самоврядування області за 3 квартал 2013 року; звіт начальника територіальної державної інспекції з питань праці у Сумській області про роботу у 2012 році та першому півріччі 2013 року.

На засіданні колегії облдержадміністрації губернатор Сумщини Юрій Чмирь підкреслив, що до 5 жовтня в усіх установах соціальної сфери має бути включене опалення.   

«Погодні умови та прогнози синоптиків зобов'язують нас раніше почати опалювальний сезон. До кінця тижня соціальні установи, лікувальні заклади, школи та дитячі садки мають бути з теплом. Житловий фонд підключаємо згідно з графіками, створюючи в людських оселях комфорт і тепло», – акцентував увагу житлово-комунальних служб Юрій Чмирь.

Він наголосив на необхідності комісійно обстежити ситуацію на місцях щодо дотримання графіків підключення тепла. У ході засідання колегії ухвалено створити комісію, яка опікуватиметься питаннями проходження опалювального сезону в регіоні.
 
Image
 
 Image
Перейти до вмісту