Новини

Керівництво Конотопського району провели нараду з селищним і сільськими головами

Image2 жовтня 2013 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації головою районної державної адміністрації Олександром Луговим за участі голови районної ради Анатолія Боярчука проведено робочу нараду з селищним та сільськими головами.

В ході роботи наради очільники району акцентували увагу керівників органів місцевого самоврядування на неухильному виконанні тих завдань і повноважень, які покладені на них державою і громадянами.  Так було обговорено питання щодо стану доріг та освітлення вулиць в сільській місцевості, укладання угод з сільськогосподарськими підприємствами на соціально-економічний розвиток населених пунктів району. Окремо було приділено увагу організації та проведенню початку опалювального сезону в установах сіл.

Також, перед учасниками наради виступили керівники відповідних служб і організацій району. Детальна розмова відбулась з питання благоустрою населених пунктів.

Підводячи підсумки керівники району наголосили на основних завданнях, які стоять перед територіальними громадами, спільно, обговоривши в ході дискусій, намітили реальні шляхи їх вирішення.

Image 

Перейти до вмісту