Новини

Відбулась 35 сесія районної ради 6 скликання (1 пленарне засідання)

Image18 вересня 2013 року відповідно до Закону України Про місцеве самоврядування в Україніпід головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 35 сесію Конотопської районної ради  6 скликання 1 пленарне засідання. В її роботі взяли участь депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації,  начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

З метою забезпечення медичним  обслуговуванням  населення  району в 2014 році, на засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регулярної політики і на сесії районної ради депутати детально обговорили питання „Про розмежування видатків та передачу  коштів на утримання закладів охорони здоров’я”.

            Після обговорення прийнято рішення районної ради про переадресування з Конотопського районного бюджету 51 відсотка розрахункового показника обсягу  видатків  по галузі “Охорона здоров’я” на 2014 рік Конотопському міському бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району на вторинному рівні Конотопською центральною районною лікарнею.  

Image

Image 

Перейти до вмісту