Новини

Відбулася серпнева конференція педагогічних працівників

Image30 серпня 2013 року у великому залі Конотопської райдержадміністрації відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, на якій проаналізовані результати діяльності навчальних закладів і підбиті підсумки минулого навчального року та визначені основні завдання і напрями роботи на 2013 – 2014 навчальний рік.

Керівники району привітали учасників зібрання, побажали  усім добра, миру, благополуччя та творчих успіхів у надзвичайно почесній і, водночас, нелегкій справі.

Очільники району наголосили, що освіта була і залишається однією з пріоритетних галузей в Конотопському районі.

На сьогодні в школах району для кожної дитини створені максимально сприятливі умови, щоб вона мала можливість розвиватись як духовно, так і фізично.

          В ході конференції керівники району вручили грамоти і квіти кращим педагогам, учням шкіл та побажали креативних ідей, великого натхнення і творчих злетів.

Оплесками зал зустрічав шкільну футбольну команду Дубов’язівського НВК Конотопського району, а районне керівництво вручили шкіряні м’ячі кожному гравцеві за гарну гру у фінальному матчі на Кубок шкільного футболу Сумщини 2013 «Діти – майбутнє України».

Image

 Image

Image

Image 

Перейти до вмісту