Новини

У Шпотівці святкували День села

ImageДень села є найважливішим святом для його жителів. 19 серпня 2013 року в селі Шпотівка Конотопського району відбулося свято присвячене святкуванню Дню села. Свято розпочалося  о 10 годині ранку  в центрі села.

На святі були присутні керівництво району та керівники місцевого сільськогосподарського товариства, які  привітали  жителів села з святом та побажали  всього кращого, щоб село розвивалося та процвітало.

Далі Шпотівський  сільський голова Анатолій Борисенко привітав односельців  та розповів історію села. Також  було згадано засновників першого колгоспу.  Згадали роки  Великої Вітчизняної війни, в які селяни стали  на оборону та допомогу рідному селу. Також  сільський голова   розповів  про роки відбудови села.  Односельцям  було нагадано про видатних жителів села та тих чиє походження пішло  з рідних країв.

В  святковій частині  прийняли участь учні місцевої школи та працівники  Шпотівського Будинку культури, які співали пісні та вели концертну програму.

Після було розіграно лотерею, в якій прийняли участь жителі та гості  села, а тим часом в парку вже жарилися шашлики та варилася юшка. Люди  дружньо  потяглися на запах страв, весело  розпочали частування.  До пізнього вечора,  ще було чутно, як люди відпочивають  та гуляють під пісні  сільських вокалістів.

Image
 
 Image
Перейти до вмісту