Новини

На нараді обговорено актуальні питання

Image14 серпня 2013 року у великому залі Конотопської районної державної адміністрації головою райдержадміністрації Олександром Луговим за участі заступника голови районної ради Валентини Малігон проведена робоча нарада з селищним та сільськими головами. Присутніми у залі також були представники профільних підприємств, яких стосувалися питання, що обговорювались.

В ході наради обговорені питання щодо опрацювання документів по казначейству з питання проведення взаємозаліків, виконання робіт по освітленню населених пунктів, проведення інвентаризації земель, водних об’єктів та скважин, надходження платежів до бюджету.

Завідуюча АТ „Ощадбанк” Тетяна Кравченко акцентувала увагу сільських голів на проведення роз’яснювальної роботи серед населення стосовно отримання Національної картки.

Далі розглянули питання по заключенню договорів на передачу в оренду невитребуваних і неуспадкованих земельних ділянок власників земельних часток (паїв), заключення договорів з філією «Конотопський райавтодор» на проведення  ямковому ремонту комунальних доріг на території району.

Сільські голови були запрошені взяти участь у Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «Агро-Сумщина 2013», що проходитиме 17 серпня 2013 року в селі Сад Сумського району.

 Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту