Новини

До нового навчального року – готові!

ImageЗ метою перевірки стану готовності навчально-виховних закладів району до нового 2013-2014 навчального року районною комісією проведено попередній об’їзд 26 навчально-виховних комплексів, 4 загальноосвітніх шкіл та 4 дошкільних навчальних закладів району.

Основна увага при перевірці зверталася на стан систем опалення, покрівель, якість поточних та капітальних ремонтів, стан їдалень, харчоблоків, прилеглих територій, вигляд фасадів шкільних будівель, впорядкованість квітників, озеленення територій; стан спортивних майданчиків, огорож, фінансово-господарську діяльність, навчально-методичне забезпечення закладів; річне та перспективне планування; дотримання санітарно-гігієнічних норм та вимог державного пожежного нагляду.

            Виконуючи нові соціальні ініціативи Президента України В.Ф.Януковича «Діти – майбутнє України», за сприяння влади району, керівників сільськогосподарських підприємств, навчальних закладів, учительських колективів, батьків, громад населених пунктів новий навчальний рік галузь освіти Конотопщини зустрічатиме достойно – з суттєвим оновленням та гарним настроєм!

            Для залучення школярів до сучасних технологій навчання введено в дію зал з сенсорно-фізкультурним обладнанням, облаштовано комп’ютерний клас (придбано 11 нових ноутбуків) та кабінет-студію у Великосамбірському НВК; для комп’ютерного класу придбано лазерний принтер у Шевченківському НВК, а також придбано мультимедійний проектор в Шпотівський НВК.

         Турбуючись про стан здоров’я дітвори набули нового вигляду приміщення їдалень Гружчанського, Дубов’язівського, Жовтневського, Салтиківського НВК; проводиться відновлення харчоблоку в Духанівському НВК; перенесено харчоблок та їдальню в основне приміщення школи Кошарівського НВК, у їдальнях всіх навчальних закладів замінено кухонний інвентар тощо.

   Для залучення  дітвори до здорового способу життя якісно відремонтовано спортивні зали в Жовтневському, Соснівському НВК.        

      Крім того, для забезпечення безперешкодного доступу до закладів освіти для людей з особливими потребами в Шпотівському, Козацькому, Шевченківському НВК обладнані пандуси.         

              Всі котельні навчальних закладів району готові до опалювального сезону.  

           В усіх навчальних закладах району виконано великий обсяг робіт з проведення поточних ремонтів приміщень та упорядкування прилеглих до них територій

                 Тож, 1 вересня  всі школи гостинно зустрінуть своїх вихованців.

Image 

Image 

Перейти до вмісту