Новини

Відбулась 31 сесія районної ради 6 скликання

Image24 квітня 2013 року відповідно до Закону України Про місцеве самоврядування в Україніпід головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 31 сесію Конотопської районної ради  6 скликання. В її роботі взяли участь депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На сесії депутати розглянули 5 питань порядку денного. Після обговорення прийняли рішення викласти в новій редакції районну програму соціального захисту окремих категорій населення на 2013 рік і програму розроблення та оновлення містобудівної документації населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки.

Image 

Крім того, внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на  2013 рік, районного бюджету на 2013 рік, а також  до рішення районної ради від 01.12.2010 «Про організацію прийому громадян району депутатами районної ради шостого скликання».

             В цей же день згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

 Image

Перейти до вмісту