Новини

Відбулась 30 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд тридцятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 22 березня 2013 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносились 13 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

 Image

             Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” голова районної ради Анатолій Боярчук відкрив пленарне засідання.

             Основне питання порядку денного – звіт голови  Конотопської районної державної адміністрації Олександра Лугового про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2012 рік. Заслухавши та обговоривши звіт, районна рада прийняла рішення, в якому звіт голови райдержадміністрації взяла до відома.

 Image

             Наступними, депутати внесли зміни  до програми підтримки районної організації ветеранів війни і праці на 2011-2013 роки, до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік та до районного бюджету на 2013 рік, а також розглянули інші питання порядку денного.

             Як і на попередніх сесіях, так і 22 березня депутати приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень. В порядку контролю було заслухано хід виконання районних програм освітянської галузі: „Вчитель”, „Освіта Конотопщини”, „Дитячі меблі”, „Сто відсотків”, „Підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти”. Враховуючи рекомендації постійних комісій, районною радою були зняті з контролю 8 рішень, які вже виконані та закінчився термін дії програм.

 Image

             В цей же день згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

Image 

Перейти до вмісту