Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image20 березня 2013 року згідно з планом роботи в Конотопській районній раді  відбулись   засідання постійних комісій та президія районної ради, де були предметно розглянуті питання, які вносяться на розгляд 30 сесії районної ради.

Зокрема, на постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регулярної політики депутати заслухали інформацію по звіту голови Конотопської районної державної адміністрації Олександра Лугового про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2012 рік. Також, розглянули запропоновані зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського  району та до районного бюджету на 2013 рік.

Image 

Image 

Постійна комісія з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв'язку заслухала інформацію начальника управління Держземагенства у Конотопському районі Світлани Пацак з питання затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки державної власності, яка підлягає передачі в оренду шляхом проведення земельних торгів у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Попівської сільської ради.

Image 

Хід виконання районної програми безпеки дорожнього руху розглянула постійна комісія мандатна, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності.

Image 

             Члени постійної комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту розглянули запропоновані зміни до програми підтримки районної організації ветеранів війни і праці. В порядку контролю комісія заслухала інформації т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ганни Прасол про хід виконання районних програм освітянської галузі: „Вчитель”, „Освіта Конотопщини”, „Дитячі меблі”, „Сто відсотків”, „Підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти”, а також інших рішень, що вже виконані.

 Image

 Image

             Депутати плідно попрацювали й усі питання вирішили позитивно.

             В цей же день, на засіданні президії районної ради погоджено 13 питань, що вносяться на розгляд 30 сесії районної ради шостого скликання.

Image 

Перейти до вмісту