Новини

Очільники району провели нараду з селищним і сільськими головами

ImageОчільники Конотопського району акцентують увагу, що селищний і сільські голови – головні посадові особи територіальних громад населених пунктів району. На них лежить відповідальність за забезпеченість життєдіяльності громадян, від них люди отримують всебічну допомогу,  адже, хто ж як не сільський голова краще знає ситуацію в селі. Це  підтвердила нарада з селищним і сільськими головами, яка відбулася 27 лютого 2013 року у великому залі адмінбудинку. Засідання, участь у якому взяв голова районної ради Анатолій Боярчук, провів голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

Метою зібрання було розглянути важливі та актуальні для територіальних громад питання сьогодення і визначити шляхи їх розв’язання.  

Зокрема були обговорені питання щодо виконання робіт по вуличному освітленню населених пунктів, заключення соціально-економічних угод, заключення угод на вивезення твердих побутових відходів, оформлення відумерлої спадщини, оформлення земельних ділянок під магазинами, створення молочних кооперативів та інші.

З розглянутих на нараді  питань сільські голови отримали роз'яснення  та конкретні  рекомендації щодо практичного їх вирішення.

Image

Image 

Перейти до вмісту