Новини

Прийоми громадян на території Cоснівської і Малосамбірської сільських рад

Image26 лютого 2013 року голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий провели прийоми громадян з  особистих питань на території Cоснівської і Малосамбірської  сільських рад. Спектр питань, які нині порушували Соснівці і Малосамбірці такий, як і в інших територіальних громадах району. Дехто просить підвезти скраплений газ, чимало людей звертаються з приводу земельних питань, розрахунків за земельні та майнові паї.

Значна частина питань – стан доріг. Про те, що дороги потребують ремонту, зверталися багато сільських жителів. Є різні причини такої ситуації, в тому числі й через недостатнє фінансування. Керівників соціальних закладів турбує питання підтримки в належному стані закладів – проведення поточних ремонтів та оновлення в окремих систем опалення.

Image 

             „Всі питання розв’язуються там, де громада спільно береться за їх вирішення”, – резюмували очільники Конотопського району.

Загалом робочим візитом в сільські ради  районне керівництво залишилися задоволені, порушені проблеми взяли на контроль і пообіцяли розібратися, допомогти та вирішити, а на окремі з них надали вичерпні пояснення.

Image 

Перейти до вмісту