Новини

Відбулася двадцять третя сесія Сумської обласної ради

Image22 лютого 2013 року відбулася двадцять третя сесія Сумської обласної ради шостого скликання. У роботі пленарного засідання узяв участь і виступив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. Завдання влади, зазначив Олександр Юрійович, – насамперед підвищення соціальних стандартів.

Досягти наміченого можна лише забезпечивши сталий розвиток економіки через підтримку базових галузей, комплексний підхід до виконання наміченого, підвищення ефективності роботи влади тощо. Далі Віце-прем’єр-міністр відзначив факт зростання економічного розвитку нашого регіону, зупинився на окремих успішних проектах і досягненнях в області, подякував за роботу, патріотизм, любов до Сумщини і в свою чергу зі сподіваннями на тісну співпрацю з керівництвом краю пообіцяв повну підтримку нашому поступу вперед.

 Image

Перед початком роботи голова обласної ради Геннадій Михайленко виконав приємну місію, вручивши депутату обласної ради, лікарю-онкологу Конотопської ЦРЛ Григорію Доляру почесну відзнаку обласної ради «За високі досягнення». Григорій Янкелевич удостоєний нагороди за особистий внесок в розвиток онкологічної служби та з нагоди 50-річчя початку медичної діяльності. Нагороджений, ледь стримуючи сльози, щиро подякував за високу відзнаку його праці.

Image 

На розгляд  сесії були внесені 34 питання, серед них звіт про виконання обласного бюджету Сумської області за 2012 рік., про хід виконання рішення обласної ради від 30.03.2012 «Про Програму розвитку сільських територій Сумської області на період до 2020 року» та інші.

У засіданні обласної сесії взяли участь очільники Конотопського району голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

 Image

Перейти до вмісту