Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image25 січня 2013 року відповідно до плану роботи районної ради на 1 півріччя 2013 року відбулося засідання п’яти  постійних комісій Конотопської районної ради. На засіданнях комісій були попередньо розглянуті питання, які вносяться на розгляд пленарного засідання районної ради шостого скликання.

Першим, заслухали та обговорили інформацію голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука  по його звіту про діяльність за період з листопада 2011 року до січня 2013 року, після чого відповідно до пункту 17 частини 6 статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, одноголосно – „за” прийняли рішення внести звіт голови на пленарне засідання районної ради, яке відбудеться 30 січня 2013 року.

Наступними, розглянули запропоновані зміни до програми економічного та соціального розвитку Конотопського  району на 2013 рік, районної комплексної програми "Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки", та  до рішення районної ради «Про безоплатну передачу санітарних автомобілів з спільної власності сіл, селища Конотопського району до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області».

 Разом з цим, депутати погодили внесення на розгляд сесії питанння, що стосується затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Конотопського району. Останнім, розглянули проект рішення по  організації звітів (зустрічей) депутатів Конотопської районної ради шостого скликання з виборцями.

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

В цей же день, президія Конотопської районної ради під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука погодила перелік питань, що вносяться на розгляд двадцять восьмої сесії районної ради шостого скликання.

Image
 
Image
 
 Image
Перейти до вмісту