Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image19 грудня 2012 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яка проходила під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного з інформацією  „Про стан надання медичної допомоги сільським жителям району” виступили заступник головного лікаря Конотопської центральної районної лікарні Тадей Пелехатий та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району Анатолій Маняк.  

Другим було обговорено питання про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених указами, розпорядженнями і дорученнями Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем’єр-міністра України, розпорядчими документами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної та Конотопської районної державних адміністрацій та заходи щодо їх посилення.

Про те, що зроблено в даному напрямку та про завдання на майбутній період, доповідала завідувач сектору контролю апарату Конотопської райдержадміністрації Марія Бабич.

З доповіддю про стан кадрової роботи в апараті та структурних підрозділах Конотопської районної державної адміністрації виступила головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату Конотопської райдержадміністрації Віталіна Лісунова.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення. Підсумував роботу колегії голова районної державної Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

Image

Перейти до вмісту