Новини

Святий Миколай на Конотопщині

Image19 грудня 2012 року  голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, депутати районної ради від партії Регіонів,  щирими і теплими словами привітали дітей Конотопського району.

 Важливим є те, що кожне маля пише листа до Святого Миколая – і він обов’язково має принести оту маленьку дитячу мрію…

Знаючи це, дорослі, подарували малечі солодощі, подарунки і гарний настрій.

Представники влади побували на святкових заходах у Дубов'язівській селищній, Салтиківській, Шевченківській сільських радах, у дитячому притулку. 

Image

– Дорогі діти, зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість! Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас, освятить найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи. Сердечно бажаємо вам здоров’я, благополуччя, щасливої долі. Нехай Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить радістю серця всіх вас. Сьогодні всі дітки отримають подарунки від Святого Миколая, – зазначив під час урочистостей голова районної ради Анатолій Боярчук. – Бажаю усім веселих свят, здоров’я і Божого благословення.

Image

Цього дня в кожному дитячому садочку і дошкільному закладі Конотопського району   проводились святкові вистави, конкурси, у яких діти мали змогу показати свої творчі здібності та таланти, де маленькі учасники отримали заохочувальні призи.

Найбільша увага владою приділяється дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування. Адже саме ця малеча понад усе чекає ласки, тепла та уваги.

Image

      Немає в світі дитини, яка в очікуванні на свято не мріяла б про щось особливе. Хіба можливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? І День Святого Миколая дає можливість побути чарівниками для таких дітей.   

Почесні гості вручили кожній дитині індивідуальні подарунки з іграшками та солодощами. Діти, у свою чергу, підготували для гостей чудову концертну програму.

Image

Перейти до вмісту