Новини

Відбулась 25 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд двадцять п'ятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 14 грудня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносились 36 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутат Сумської обласної ради Олексій Картавий, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.  Присутні в залі хвилиною мовчання вшанувати пам’ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, які не шкодуючи власного здоров’я і життя, виконували покладений на них обов’язок – заради нашого майбутнього.

Image

На пленарному засіданні внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського  району на 2012 рік і основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки, до районного бюджету на 2012 рік. 

Наступним, розглянули питання стосовно подальшої роботи ТОВ АФ «Конотопська».  Зокрема ситуацію, яка виникла в цьому господарстві, відносно перереєстрації ТОВ АФ «Конотопська», її перепрофілювання, скорочення робочих місць та питання забезпечення надходжень платежів до бюджетів Конотопського району за працівників, які будуть працювати у виробничому підрозділі ТОВ «Надія».

Далі, затвердили районні  програми на 2013 рік і довгострокові районні програми, що стосуються освітянсько-культурної та медико-соціальної сфери.

Image

Депутати заслухали і взяли до відома звіти: управління праці та соціального захисту населення про здійснення делегованих районній державній адміністрації районною радою повноважень у сфері соціального захисту населення; про роботу Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району в 2012 році; відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації щодо виконання районних програм.

Image

Одноголосно „За” прийняли рішення, що стосуються безоплатної передачі 2 санітарних автомобілів з спільної власності сіл, селища Конотопського району до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області та передачі медичного обладнання Конотопській центральній районній лікарні для забезпечення якісною медичною допомогою жителів сіл, селища Конотопського району. По земельним питанням, депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. І на останок, у зв’язку з виконанням та закінченням терміну дії у 2012 році, та прийняттям нових програм, депутати зняли з контролю 22 рішення районної ради.

Image

Перейти до вмісту