Новини

Відбулась 24 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд двадцять четвертої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 14 листопада 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносились двадцять питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації, які на початку пленарного засідання хвилиною мовчання вшанувати пам’ять Козацького сільського голови Годунової Антоніни Іванівни.

Image

На пленарному засіданні був затверджений звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2012 року та звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2012 року. Були внесені зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки, до районного бюджету на 2012 рік, а також окремих районних програм галузі освіти і соціального захисту. Депутати затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Image

Також, було заслухано та затверджено звіти щодо здійснення делегованих районною радою повноважень райдержадміністрації у сфері освіти,  культури, фізкультури та спорту в 2012 році.

Image

Image

 

Перейти до вмісту