Новини

На Конотопщині відкрито сучасний Діагностичний Центр

Image23 жовтня 2012 року в м.Конотоп губернатор Сумської області Юрій Чмирь за участі міського голови Василя Дзеда, голови районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Олександра Лугового, громадськості урочисто відкрили Діагностичний Центр.«Виконуючи Програму Президента Віктора Януковича «Україна для людей» та Стратегію «Нова Сумщина-2015», ми докладаємо максимум зусиль на реформування медичної галузі», – зазначив у своїй промові голова облдержадміністрації Юрій Чмирь.  

За його словами, зосередження в одному місці всіх медичних об’єктів Конотопа суттєво вплине на якість та своєчасність надання медичної допомоги. Дитяче відділення зможе щоденно приймати до 500 відвідувачів. Пологовий будинок розрахований на 44 породіллі. Діагностичний центр обладнаний мамографом, ендоскопом, УЗД-апаратом та іншим сучасним обладнанням. Пройти обстеження тут можуть не лише жителі міста, але й прилеглих районів.

Image

             Будівельники вчасно завершили облаштування даху, вставили вікна, зробили міжкімнатні перегородки та підключили опалення. При утепленні будівлі використані енергозберігаючі технології та новітні матеріали, які дозволяють ефективно зберігати тепло та забезпечують довговічність фасаду.

Image

             Очільник області залишився задоволений темпами будівництва та якістю виконання робіт. Юрій Павлович переконаний, що лише в конструктивному діалозі влади, медиків та будівельників – секрет успіху.

Image

             Свого задоволення не приховують і жителі міста та району, на очах яких довгобуд буквально перетворився у надсучасний медичний заклад.

Image

Перейти до вмісту