Новини

Зустрічі з мешканцями сіл району продовжуються

Image15 жовтня 2012 року голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий провели прийоми громадян з  особистих питань на території Дубов’язівської селищної, Красненської, Шевченківської, Кошарівської і Пекарівської сільських рад. Це забезпечує відкритість діяльності влади, конструктивний діалог з людьми, сприяє конкретному вирішенню нагальних проблем територій.

 У ході зустрічей з жителями та місцевою владою обговорено низку актуальних питань. Основними, що порушувались під час прийому, були:  вуличне освітлення, ціни на молоко, автобусне сполучення, ремонт комунальних доріг, а також земельні питання.

В рамках виїзного прийому громадян керівники району разом з сільськими головами оглянули санітарний стан вулиць, території і приміщення сільських будинків культури, дитячих садків і шкіл, поцікавилися, як розпочався опалювальний сезон і готовністю соціальних установ до роботи в зимовий період. Також, оглянули сільські фельдшерсько-акушерський пункти, цікавилися станом медичного обслуговування мешканців сіл, забезпеченістю ФАПів лікарськими препаратами.

Image 

Загалом робочим візитом в сільські ради  очільники району залишилися задоволені, порушені проблеми взяли на контроль і пообіцяли розібратися, допомогти та вирішити, а на окремі з них надали вичерпні пояснення.

Підводячи підсумки особистого прийому голова районної ради Анатолій Боярчук відмітив, що всі питання розв’язуються там, де громада спільно береться за їх вирішення.

 Image

Перейти до вмісту