Новини

КОНОТОПЩИНА ЗВІТУЄ

ImageУ відповідності до програми Президента України Віктора Януковича „Україна для людей” за ініціативи голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Чмиря при підтримці голови Сумської обласної ради Геннадія Михайленка розроблена Стратегія розвитку Сумської області на період до 2015 року "Нова Сумщина-2015". Іде стрімкий розвиток промислового сектору, відродження аграрної галузі, широке залучення інвестицій, модернізація соціальної сфери, розвиток сільських територій.

У реалізації програми "Нова Сумщина-2015" вагомий внесок робить Конотопський район, про що 12 жовтня 2012 року у Великому залі Конотопської районної державної адміністрації перед громадою звітували голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, селищний і 29 сільських голів. В урочистому заході „Конотопщина звітує” взяли участь депутати обласної ради Віктор Тимошенко, Олексій Картавий,  депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Image

Image

У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив: „Звичайно, тільки спільними зусиллями органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, сільської громади, депутатами сільських та районної рад, керівниками сільськогосподарських підприємств в районі вирішується багато проблемних питань. Економічні показники, які демонструє Конотопський район, підтверджує правильність обраного нами курсу. Ми прагнемо зробити район кращим в області і головним інструментом досягнення цієї мети буде реалізація Стратегії „Нова Сумщина – 2015”. У 2013-2015 роках в районі буде продовжено роботу в рамках реалізації програми реформ Президента України „Україна для людей”, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, основних положень Стратегії розвитку Сумської області на період до 2015 року "Нова Сумщина-2015".

Image

Image

Сьогодні влада працює для людей, для розвитку району. Про зміни, які відбулися на Конотопщині присутнім було презентовано відеофільм та кольорові слайди.

На урочистому заході, за високий професіоналізм, відповідальність, сумлінну, плідну працю, розв’язання актуальних проблем місцевого самоврядування та розбудову інфраструктури Конотопщини грамотами голови районної ради і райдержадміністрації були нагороджені депутат районної ради, інженер ТОВ «Ремавтокомплектсервіс» Анатолій Двигало, депутат районної ради, директор ТОВ «Газсантехмонтаж» Тетяна Гурова.

Image

Конотопський район впевнено стає на шлях кардинального підвищення своєї конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості за рахунок впровадження інноваційних продуктів та послуг, нових перспективних моделей вирішення економічних, управлінських, соціальних та культурних проблем розвитку.

Image

Перейти до вмісту