Новини

Виїзні прийоми громадян відбулись в селах Кузьки і Козацьке

Image8 жовтня 2012 року  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели виїзні прийоми громадян в Кузьківській і Козацькій сільських радах.

Основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом до районного керівництва,  бо відчувають тут підтримку та розуміння, а головне – бачать конкретний результат, втілений у життя.

 Під час зустрічей із людьми Анатолій Васильович разом з Олександром Петровичем вникають у кожне питання, допомагають у його вирішенні, вислуховують думку селян, які діляться не тільки своїми турботами, а й думками щодо перспектив розвитку села та рідного району.

 На сьогодні, для громадян важливими є питання: проведення ремонту комунальних доріг, розрахунків за земельні паї, будівництва водогону, автобусного сполучення, вуличного освітлення, цін на молоко створення умов для відпочинку молоді тощо.

             За підсумками розгляду усіх звернень очільниками району надаються кваліфіковані відповіді.    

Image

Перейти до вмісту