Новини

Найяскравіше свято освітян Конотопщини

ImageСтаровинний палац графині Ганни Львової, як і століття тому, засяяв урочистими вогнями, освітивши осінній вересневий вечір. З білосніжного колонного бального залу, як і колись, лунала класична музика.

Тут раніше збирались дворяни, а цього разу на свій учительський бал з нагоди Дня працівників освіти прибули представники найблагороднішої в світі професії, яким довірили навчання і виховання дітей – освітяни району.

Image

Піднесені й урочисті заходили вони до старовинного палацу, у стінах якого сьогодні перебуває Бочечківська загальноосвітня школа I-III ступенів і який по праву можна назвати прекрасним храмом освіти.

Учительський бал закружляв освітян і гостей у Віденському вальсі. Пісенні вітання вчителям присвятили аматори сцени.

Image

На адресу освітян Конотопщини лунали найтепліші слова подяки за те, що вони щодня дарують дітям тепло своїх сердець. З нагоди професійного свята та за відданість справі освіти, голова районної ради Анатолій Боярчук  привітав і вручив найкращим освітянам району  оригінальні Почесні відзнаки „Веста” – що означає „найяскравіша зірка”. Названа відзнака започаткована на Конотопщині за ініціативи  районної ради і районної державної адміністрації.

Image

Свято закінчилось яскравим фейерверком, залишивши у його учасників добрі згадки і почуття, що вони – єдина родина, всі гуртом роблять важливу справу – виховують майбутнє України.

Image

Перейти до вмісту