Новини

Якісну воду – в кожну оселю

Image5 жовтня 2012 року в селі Турутине Конотопського району відбулось урочисте відкриття водогону. Завдяки сприянню голови районної ради Анатолія Боярчука і голови районної державної адміністрації Олександра Лугового, енергійності та ентузіазму Михайло-Ганнівського сільського голови Володимира Сухоноса, якісній та невтомній праці виконавців робіт, водогін було побудовано в короткий термін, за рахунок спонсорських коштів.

З нагоди відкриття водогону громаду Турутиного привітали очільники Конотопського району.

«Сьогоднішня подія свідчить про те, що, у рамках Програми Президента «Україна для людей», Стратегії «Нова Сумщина-2015» влада і громадськість разом успішно працюють над покращенням життя мешканців району. Будівництво водогонів на Конотопщині – яскравий приклад того, як громади змогли згуртуватися, розробити проект, створити обслуговуючий кооператив і за сприяння районної влади втілити власні ініціативи» – зазначив  голова районної ради Анатолій Боярчук.

Image

Image

Цьогож дня керівники району відвідали село Шаповалівку де здійснили прийом громадян з особистих питань. Також, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий обговорили з Шаповалівським сільським головою Іриною Кириченко питання щодо виконання робіт по будівництву водогону в селі Шаповалівка. 

Image

Перейти до вмісту