Новини

Привітали молодих матерів Конотопщини

ImageНародження сина чи донечки для матері – найрадісніша подія, в світі з’являється найрідніша людина. Разом з матерями радіють усі рідні. Та народження нового громадянина – це також важлива подія для нашої держави, майбутнє якої залежить від нових поколінь українців. Для підтримки молодих матерів, сімей з дітьми в Україні й на Сумщині зокрема робиться багато – починаючи з впровадження державних програм і реалізації проекту, ініційованого особисто Президентом України Віктором Януковичем «Крокуймо разом назустріч новому життю», що активно реалізується.

В рамках цього проекту завершується будівництво сучасного пологового відділення, діагностичного центру й дитячої поліклініки при центральній районній лікарні.

            Але майбутні мами району не очікують, коли ж завершиться будівництво – вони вже сьогодні народжують дітей у старому приміщенні пологового будинку. З цією радісною подією двох молодих матерів – Вікторію Сивак з села Тулушка і Валерію Солдатенко з  села Землянки привітали заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Микола Деркач, голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

Вітаючи Валерію з народженням сина, а Вікторію – з народженням донечки, посадовці побажали їм, щоб діти росли здоровими, радували в усьому своїх рідних і стали гідними громадянами України, та подарували набори для новонароджених і квіти.

Image

Перейти до вмісту