Новини

Відбулась 22 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд двадцятої другої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 26 вересня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука виносились п'ятнадцять питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації, які на початку пленарного засідання хвилиною мовчання вшанувати пам’ять депутата обласної ради, начальника служби автомобільних доріг в Сумській області Вербовика Анатолія  Миколайовича.

Image

Пішла з життя прекрасна, порядна людина, висококваліфікований працівник, професіонал своєї справи. Анатолій Миколайович був активним депутатом обласної ради шостого скликання обраний по Конотопському одномандатному мажоритарному округу, беручи участь у вирішенні нагальних проблем виборців Конотопського району, і проводячи серед людей багато часу, допомагав їм і щирим  словом і конкретним ділом.

Image

Перейшовши до розгляду питань порядку денного депутати  внесли зміни до програми економічного та соціального розвитку району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013 – 2014 роки, а також до районного бюджету на 2012 рік.

Затвердили програму розроблення  та оновлення містобудівної документації населених пунктів Конотопського району на 2012 – 2015 роки.

Також, одноголосно „За” прийняли рішення що стосуються: надання згоди на реалізацію проектів цільових екологічних інвестицій згідно Кіотського протоколу по Козацькому НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» та Дубов’язівському НВК «СШ І-ІІІ ступенів –ДНЗ»;надання згоди на оренду та реконструкцію частини приміщення Дептівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»; затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Конотопського району.

Як і на попередніх засіданнях, депутати районної ради приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень і районних програм освітянської галузі, соціального захисту та питанням охорони навколишнього природного середовища. Також розглянули інші питання порядку денного.

***

В цей же день, відповідно до плану роботи “Університету правових знань” за участі керуючого справами районної ради Людмили Щербини та керівника апарату райдержадміністрації Віктора Забіяки відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, де було розглянуто питання про надання відомостей про виборців до Державного реєстру виборців, для складання попередніх і уточнених списків виборців, та про тимчасову зміну місця голосування виборців у ході проведення чергових виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

Слухачі також вивчили питання щодо державної реєстрації актів цивільного стану виконавчими органами сільських рад, ознайомились з порядком підготовки та подання документів для призначення пенсій на пільгових умовах, а також розглянули ряд інших питань.

Image

Перейти до вмісту